WMNS NIKE ODYSSEY REACT

DESERT SAND/

23 900 Ft 39 900 Ft

DESERT SAND/ ARCTIC PINK/ ORACLE PINK/
Leírás
WMNS NIKE ODYSSEY REACT Női cipő
Biztosíthatunk, hogy ez a futócipő mindvégig elképesztően kényelmes marad, amíg csak bírod a futást. Szivacsos Nike React párnázása egyszerre dinamikus és tartós, ugyanakkor puha és ultrakönnyű. Az ellentéteknek ez az összejátszása nemcsak a haladás érzetét erősíti, de a futást is élvezetessé teszi. A cipő felsőrésze könnyű, szellőző anyagból készült.
Válaszd ki a hozzád leginkább illő cipőnket – és nyújts szuper teljesítményt.

Szabadtéri és benti futáshoz is termékeink széles skáláját kínáljuk.

Tudtad hogy a WestEnd Nike üzletünkben futópadunkon szakértőink segítenek kiválasztani a lábadhoz leginkább passzoló cipőt?
Cikkszám
AO9820-002
Anyag
A cipőt olyan futóbajnokok tesztelték, mint Galen Rupp: párnázása mintegy 480 km használat után is olyan érzést keltett, mintha teljesen új lenne. A szivacs mindvégig ellenáll a nyomódásnak, az alakját is jól tartja, minden futás egy új futócipő „felavatásának” élményét nyújthatja.
A felsőrész szellőző jacquard anyagból készült. A hasonlóan puha Nike Lunarlon párnázáshoz képest a Reacttel 13%-kal több energiát nyersz. A cipő belsejében rugalmas bélés öleli körbe a lábat a bokától a lábfej középső részéig, amitől lábhoz simuló, kényelmes, zokniszerű lesz.