Minket nem rettentenek el a zord napok!

 

Úgy tűnik végleg búcsút kell mondanunk a meleg napoknak, de ez senkit nem tántoríthat el a mozgástól:

Szerezzetek be egy strapabíró, erős cipőt, és máris Ti lesztek a nyerők az időjárás akadályai ellen!

Az őszi – téli hidegek cipőválasztásánál – legyen az alkalom egy nagy túra a szabadban, vagy egy lendületes futás, a lényeg hogy a cipő melegen és szárazon tartsa a lábatokat, valamint kellően kényelmet és ruganyos lépteket biztosítson.

Az egyik titkunk: a Goretex anyag

A Goretex 1971-es szabadalmaztatása óta alapjaiban változtatta meg a csúcsminőségű külső ruházatokkal szemben támasztott elvárásokat. Különböző felhasználású anyagai máig a legmagasabb minőségi színvonal standardjának számítanak.

Mi a Goretex?

A Gore-tex® membrán különleges vízlepergető tulajdonságokkal bír, tartósan vízálló, emellett biztosítja a pára bőrfelületről való elvezetését, ezáltal támogatva testünk természetes hőszabályzó folyamatait intenzív testmozgás esetén is, valamint meggátolja a hideg szél átfújását, minden körülmények közt megfelelő hőmérsékleten tartva testünket.

A könnyű tapintású, három vagy négy rétegű anyagokat leggyakrabban szabadtéri sportok felső ruházatainál alkalmazzák, mert tartósan vízállóak, teljesen szélállóak és kitűnő lélegző képességűek.

Ezt a kiváló anyagot felhasználják felsőruházatban, kesztyűkben, cipőkben egyaránt – olyan helyeken ahol vízhatlanságra van szükség, de a ruhadarab lélegző képessége is fontos szempont.

Shield – esős időre

Ha egy rövidebb futásra indulnátok, de közben elered az eső, akkor semmiképp ne adjátok fel és ne maradjatok otthon – húzzatok fel egyet a shield anyagból készült cipőinkből, és máris készen álltok az indulásra!

Jó futást rossz időben is!

A shield anyag ellenáll a szélnek és a nedvességnek, így a lábatokat melegen és szárazon tartja.