Fussatok!

 

Megérkeztek új Nike futócipőink Sportmonkey webshopunkba – csekkoljátok, és reméljük hogy találtok számotokra megfelelőt.

Az alap a lábatoknak, futóstílusotoknak, a távnak és a terepnek leginkább megfelelő futócipő kiválasztása.

Íme néhány javaslat új termékeink közül:

Nike React Miler

Hosszabb távú futásokhoz javasoljuk, mert a React hab kényelmes párnázottságot nyújt a lábnak, a cipő pedig rendkívül starpabíró.

A szélesebb elülső rész bőven hagy helyet a futás közben megduzzadt lábujjaknak, a sarokrésznél a puha plüss borítás pedig tompítja az ütközést a talajra érkezéskor.

A külső gumi talp nem csak a stabilitást és a tapadást biztosítja, hanem biztosítja a cipő hosszútávú tartósságát.

Három különböző színállásban rendelhetitek.

 

Nike React Phantom Run Flyknit 2

A mindennapos futásokra alkalmas cipő nem csak a React technológia párnázása miatt kényelmes, hanem a Flywire technológiának köszönhetően a fűzőkkel sem kell bajlódnotok.

A FlyKnit Loft anyag innovációjának köszönhetően a React Phantom elasztikus anyaga jól szellőző, mégis biztosan tartja a lábat.

Fekete / fehér színállásban rendelhetitek.

 

Nike Air Zoom Pegasus 36 Trail

A legendás Pegasus futócipő terepre tervezett verziója várhatóan nagy kedvenc lesz!

Perforált, hálós anyaga biztosítja az izzadás elpárolgását, az Air Zoom egységek pedig a párnázott, ruganyos futást. A talpon számos bütyök található – ezek segítenek abban, hogy a futás stabil, biztonságos legyen.

Aura / Blacken színállásban érhető el.

 

Várunk Benneteket a Nike Westendben, pattanjatok fel futópadunkra, és kollegáink segítenek kiválasztani a hozzátok leginkább passzoló futócipőt!