Legújabb kedvenceim futáshoz

 

A napokban voltam először kültéri futópályán, és olyan jól esett a kinti edzés, hogy elhatároztam, hogy ezt újra rendszeresíteni kellene.

 

A sportolást most az is megszépítette, hogy egy új futócipőt próbáltam ki, amire most bukkantam a Nike újdonságai között, a neve: Nike React Infinity Run.

 

Elsőre a design az, ami megfogott. Finom, nőies, ugyanakkor modern és különleges a fazon. Telitalálat. Persze futócipőt nem külsőségek alapján választok, hanem technikai tulajdonságok és a kényelmi szempontok alapján, de tény, hogy ha a design ilyen szép, akkor nem tudok mellette elsétálni, ki kell próbálni.

Ahogy kézbe vettem, szinte semmi súlya nem volt, mégis amikor felvettem a cipőt, nagyon stabil és erős tartást biztosított, pont, amire ilyenkor a lábamnak szüksége van. A talp egyes részei meg vannak erősítve, a cipő mégis pehelysúlyú marad. Minden mozdulat, minden lépés gördülékeny és könnyed. Kíváncsi voltam, hogy hosszabb távon is ilyen élmény lesz-e a cipőben, és bingo! A futás alatt végig stabil tartása volt, ugyanakkor annyira könnyed az anyaga, hogy az az érzése támad az embernek, hogy nincs is rajta semmi. Persze van, és milyen jó, hogy van, mert ezzel a cipővel teljesen más élmény volt futni. Nagyon betalált.

 

A cipő mellé fekete-fehér ruhadarabokat választottam, egy kényelmes futónadrágot és egy oversize Fleece Crew felsőt. A pulcsiknál a kicsit bővebb fazonokat nagyon szeretem, mert lehetővé teszi, hogy szabadon mozogjak, közben pedig melegen tartanak.

 

Egyszerű, de nagyszerű ez a szett, de a részleteiben ott van az a profizmus, amit a Niketól már megszoktunk és nagyon szeretünk.

Ha bármelyik termék felkeltette az érdeklődéseteket, akkor nyomás a Niki Westend vagy a Fashion Street üzlete, vagy ha otthonról böngésznétek, akkor látogassatok el a sportmonkey.hu oldalára.