Kényelem az első kilométertől az utolsóig

 

Ha már az elhatározás megvan a futáshoz, akkor már csak egy igazán klassz futócipőre van szükségünk. Arra viszont nagyon. Vegyük szemügyre a Nike ikonikus modelljét, az Air Max 2017 SE-t, ami biztos társunk lehet a futóedzéseken. 

Miért is ajánljuk ezt a modellt futáshoz? A választ a termékelőnyök adják. A párnázott talpa tökéletes puhaságot, és ezzel együtt stabil tartást biztosít a lábfejünknek, így az utolsó pár méter is ugyanolyan kényelmes lesz, mint az első.  A talpán végig futó Air Max légbetét csillapítja a talpra ható nyomást, a speciális Cushlon középtalpa pedig biztosítja a könnyed lépteket. 

Mindezek mellett igazi esztétikai élmény ez a cipő, gyönyörűen kidolgozott, és fantasztikus színekben elérhető. A képeken látható halvány zöld árnyalatot jól kiegészíti a hasonló színű edző top, és a klasszikus fekete nadrág

Ha még többet szeretnél megtudni erről a modellünkről, nézz be hozzánk és segítünk választani. A futócipőket ki is tudod próbálni, így a lábadhoz és a futási stílusodhoz legmegfelelőbb cipővel térhetsz haza. 

Várunk a Westend City Centerben vagy a Fashion Streeten lévő üzletünkben.

Szöveg: @pannierdei

Fotó: @inspirationholic